Aktuality

Nový eshop

Naši milí, 

velmi si Vážíme Vašeho zájmu o naše zboží a trpělivost, kterou jste projevili s někdy složitým způsobem, jak zboží objednat. Snažili jsme se Vám to snad oplatit osobním přístupem a snahou vyhovět Vám po Všech stránkách, abyste byli spokojeni. A věřte, že s Vámi komunikujeme moc rádi.

Události loňského a letošního roku, které nás všechny ovlivnily jak v osobním, tak pracovním životě, nás donutily zamyslet se a změnit, jak lépe všechno zvládat.

V průběhu omezení pohybu v lockdownu jsme došli k závěru, že služby České pošty nejsou úplně ideální a začali jsme spolupracovat výhradně s kurýrní službou GLS.  To se nám osvědčilo a hodláme v tom pokračovat.

Díky Vašemu zájmu, který nás opravdu moc těší, jsme se posunuli dál. A nastal čas řešit, jak Vám usnadnit nákup na našem eshopu. 

Nejlepším řešením bylo, postavit celý eshop od základu nově a dát mu nový svěží vzhled. Zavedli jsme nově možnost nákupu přes rezervace, aby vše fungovalo automaticky a bylo to celé pro obě strany jednodušší a přehlednější. Přidali jsme některé nové podkategorie, aby se Vám lépe hledalo konkrétní zboží, vylepšili jsme mobilní verzi a pracujeme stále dál na dalších vylepšeních. Je to pro nás všechny výzva a moc nás to baví. Chceme Vám dál nabízet ty nej kousky pro Vaše děti a budeme se snažit být pro Vás tím nejlepším parťákem za všech okolností.

Snad se vše podařilo a bude Váš nákup u nás příjemnější. 

S láskou z Kouřimi Váš Kouřimáček …

3 komentáře k “Nový eshop

  1. Jarmila napsal:

    Mam zájem.

  2. Jiřina Zellerová napsal:

    Mám zájem

    1. kourimacek napsal:

      To nás těší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *